YouTuber çift Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram dolandırıldı!

Yayın tarihi: 5 Mart 2022 Cumartesi 9:17 pm - Güncelleme: 5 Mart 2022 Cumartesi 9:18 pm

Video paylaşım sitesi Youtube‘da 3 milyonu aşkın aboneleri bulunan Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı, ‘Bul karayı al parayı’ diye bilinen dolandırıcılık yönteminin kurbanı oldu.

‘Noluyo Ya’ isimli bir YouTube kanalları olan ve 3 milyonu aşkın aboneleri bulunan oyuncu Fırat Albayram ve eşi Ceyda Kasabalı tatil için gittikleri Paris’te dolandırıldı. Eyfel Kulesi’nin çevresinde el çabukluğuyla değiştirdiği üç bardak içindeki top bulma oyununu izleyen çift, diğer izleyicilerin kolaylıkla topu bulduğunu görünce kendileri de oyuna katıldı. Fırat Albayram oyuna dahil olarak 150 euro verdi. Ancak ikili, kısa süre içinde satıcının oyun yaptığını ve para kazananların da adamın arkadaşları olduğunu öğrendi.

Fırat Albayram, başına gelen olayı şu sözlerle dile getirdi: “Bir baktım topu gösterenler parayı kazanıyor. Demek ki kolay diye düşündüm. Meğer orada parayı kazananlar adamın arkadaşlarıymış. Ben de bir anda gaza geldim, 150 euro kazanacağımı düşündüm ama aksine elimdeki 150 euro’yu kaptırdım. Resmen teşkilat olmuşlar.”

Youtube fenomeni tüyler ürpertti: İki bebeğini…