Korhan Berzeg’i arama çalışmasında bir kemik parçası daha bulundu

Yayın tarihi: 26 Nisan 2024 Cuma 5:35 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma 5:36 pm

Balıkesir’de kayıp ekonomist Korhan Berzeg için süren arama çalışmalarında bir kemik parçası daha bulundu. 10 santimetre uzunluğundaki kemik parçası incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçaları ile banka ve kredi kartlarının bulunduğu bölgede ekipler çalışma yürütüyor.

23 Nisan’da Berzeg’e ait malzemeler ve kıyafet parçaları ile ona ait olduğu düşünülen kemik parçalarının bulunduğu dere kenarının çevresindeki 300 metrelik alanda kadavra arama köpekleri ile çalışmalarını yoğunlaştıran ekiplerin, tırmıklarla baktıkları çalıların arasında bir kemik parçası daha buldu.

10 santimetre uzunluğundaki kemik parçasının insana mı yoksa hayvana mı ait olduğunun tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Saat 08.00’de başlayan ve 16.30’da sonlandırılan arama çalışmalarının ise yarın sabah yine devam edeceği belirtildi.

Kemik parçaları bulunmuştu! Korhan Berzeg’in eşi ve kızının DNA örnekleri İstanbul’a gönderildi

Kemik parçaları ve eşyalar bulunmuştu! Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi

Kaynak: DHA