Beyaz Show’un yayınlanacağı kanal belli oldu

Yayın tarihi: 21 Haziran 2023 Çarşamba 10:41 am - Güncelleme: 21 Haziran 2023 Çarşamba 10:41 am

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show programı yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşacak. Daha önce O Ses Türkiye’de jürilik yapan Öztürk’ün, program için Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 ile anlaştığı öğrenildi.

Beyaz Show programını yıllar sonra yeniden sunacağını duyuran ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün anlaştığı kanal belli oldu.

Daha önce O Ses Türkiye yarışmasında jürilik yapan Öztürk, Beyaz Show için Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ile anlaştı. Öztürk’ün Beyaz Show’un yanı sıra efsane yarışma programı Passaparola’yı yeniden sunacağı öğrenildi.

PASSAPAROLA HER GÜN YAYIMLANACAK

Gazeteci Sina Koloğlu’nun haberine göre, Beyazıt Öztürk yeni sezonda hem Beyaz Show’u hem de Passaparola’yı yeniden ekrana getirecek. Ekranların sevilen programı Beyaz Show, 7-8 bölüm olarak planlandı.

Öztürk, bir döneme damga Passaparola yarışmasını da yeniden ekrana getirecek. Ünlü ismin sunacağı Passaparola yarışması, her gün MasterChef Türkiye All Star yeni bölümünden önce izleyici karşısına çıkacak.

Ekranların sevilen yarışması Passaparola’yı 2002-2004 arası Metin Uca, 2004-2005 arası Mesut Yar ve Mehmet Ali Erbil en son 2010-2011 arasında Metin Uca sunmuştu.

Sevenlerine müjde! Beyaz Show geri dönüyor