Yaşar Okuyan yoğun bakıma alındı! Durumu kritik

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 2:39 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 8:04 pm

İç kanama geçiren Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Okuyan’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iç kanama geçirdi. Hastaneye kaldırılan Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan, babasının durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan şu açıklamayı yaptı: “Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız.”

HAYATINI KAYBETTİ HABERLERİNE EŞİ VE KIZLARINDAN YALANLAMA

Yaşar Okuyan’ın hayatını kaybettiğine dair haberlerin ardından Okuyan’ın eşi ve kızları açıklama yaptı.

Haberi yalanlayan Okuyan’ın eşi ve kızları şu ifadeleri kullandı:

“Yaşar Okuyan’ın sağlığı ile ilgili aktarılmakta olan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan’ın sağlık durumu stabil olmakla beraber bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz.
-Yaşar Okuyan’ın eşi ve kızları”

 

Yaşar Okuyan kimdir?

Yaşar Okuyan CHP’den ihraç edildi

Kaynak: TELE1