Yargı’dan KPSS mülakatına olay gönderme
17 Ocak 2022 Pazartesi
Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde yer alan KPSS sahnesi olay yarattı. Dizide KPSS’den 95 alan ancak mülakatta elenen bir genç kızın yaşadıkları izleyicilere aktarıldı.
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Polat’ın başrollerini paylaştığı Yargı bu akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’nin sevilen dizisinde bu akşam KPSS mağduru bir genç kızın hikayesi olay yarattı. Diziye ‘KPSS’den 95 aldım ama mülakatta elendim’ sözleri damgasını vurdu.
Kılıçdaroğlu, mülakat mağduru gençler için internet sitesi açtı
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ceylin ile mesleği arasında kalan Ilgaz’ın hiç beklenmedik bir karar alması olayların seyrini daha da değiştiriyor. Kendisine herkesten ve hatta kendisinden bile daha çok inanan Ilgaz’ın çıkmazlarından habersiz olan Ceylin daha değişik bir tutum sergiliyor. Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerin Ceylin’i işaret ettiğine Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağırıyor. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmiyor. Pek çok yaralı kadınla bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayeti hatırlamak için uğraşırken; bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalmakla kalmamak arasında bocalıyor. Üstelik kendisi dışındaki dünyada çekilen kılıçlardan ve yeni oluşan cephelerden de tamamen habersiz kalıyor.
Benzer Haberler
Bakan Yanık’tan mülakatta rüşvet iddialarına yanıt: Vicdanım çok rahat
19/05/2022 14:29
Yazılıda 1. olanı elediler 172. olanı işe aldılar!
13/05/2022 6:20
Sözleşmeli personel alımında mülakat engeli
11/05/2022 9:43
Sağlık Bakanlığı’nın 10 bin personel almak için düzenlediği sınavın sonuçları çıktı
29/03/2022 10:23
Caner Cindoruk, Sadakatsiz’in ne zaman final yapacağını açıkladı
01/03/2022 12:15
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni kanalı belli oldu
01/03/2022 10:58