Xiaomi Smart Display 10 ortaya çıktı

Yayın tarihi: 4 Nisan 2022 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 3 Nisan 2022 Pazar 12:29 pm

Bluetooth SIG veritabanında Xiaomi Smart Display 10 adlı  cihaz tespit edildi ve yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Xiaomi veya Redmi takma adıyla önceki akıllı ekranlar çoğunlukla Çin ile sınırlıyken bu sefer küresel pazarda olması bekleniyor.

Öncelikle Xiaomi Smart Display 10 bir akıllı ekran cihazıdır. Mevcut Xiaomi akıllı ekranlarından bazıları, 4 inç dokunmatik ekranlı akıllı saat ve Ai hoparlörlü 8 inç Xiaomi/Redmi akıllı ekranlar.

Xiaomi Smart Display 10

Sertifika, Bluetooth sürümünü ve ürünün olası ekran boyutunu onaylıyor. Model numarası X10A ve ürün Xiaomi Smart Display 10 ismi ile adlandırılmış. Yeni ekranın 10 inç boyutunda olması da muhtemel. Bu, yeni akıllı ekranın tüm Xiaomi veya Redmi’nin mevcut akıllı ekranlarından daha büyük olduğu anlamına geliyor. Bluetooth sürümüne göre, Xiaomi Smart Display 10, Bluetooth sürüm 5.0 ile uyumlu olacak. Bluetooth SIG veri tabanında listelendiği şekliyle cihazın donanım versiyonu ve yazılım versiyonu sırasıyla R0105 ve V2.1.4’tür.

Xiaomi Smart Display 10’un önceki modellerden bazı işlevleri korurken bazı yenilikçi özelliklerle gelmesini bekliyoruz. Dokunmatik ekran muhtemelen jest girişlerini ve Çin’deki Xiao Ai sesli asistanını destekleyecek. Yani Akıllı ev kontrolleri ve Xiaomi akıllı ev ekosistemine entegrasyon sorunsuz olacak. Ürünün piyasaya çıkış tarihi, küresel kullanılabilirliği ve fiyatlandırması hakkında henüz bir ayrıntı yok.

Xiaomi Mi Note 10 Lite için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi geliyor