WandaVision dizisi için nefes kesen fragman

Yayın tarihi: 23 Eylül 2020 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 22 Eylül 2020 Salı 2:59 pm

Disney’in bu sene yayınlayacağı WandaVision dizisi için merakla beklenen ilk fragman videosu yayınlandı. İşte detaylar.

WandaVision dizisi için nefes kesen fragman. Marvel sinematik evrenine yeni bir soluk getirecek olan Disney+ dizileri için geri sayım devam ediyor. Malum pandemi sürecinden ötürü pek çok dizinin yayın tarihi ertelenmişti. Bu diziler arasında The Falcon and The Winter Soldier da bulunuyor.

Marvel fanlarının kafasındaki asıl soru işareti ise diğer dizilerin de ertelenip ertelenmeyeceği. Disney normal şartlarda 2020 içerisinde en az 2 diziyi yayına almayı planlıyordu. Fakat işler umulduğu gibi gitmedi.

WandaVision

Pek çok Marvel dizisinin çekim aşaması pandemiden ötürü ertelendi. Bu ertelemeler doğal olarak dizilerin takvimini de erteledi. Ayrıca Marvel’da bazı dizilerin, bazı filmlerle paralel zamanlarda yayınlanması planlanıyordu.

Bu dizilerden birisi de WandaVision’dı. Marvel fanlarının merakla bekledikleri bu dizi için ilk fragman videosu yayınlandı.

Görüldüğü üzere Wanda kendisine özgü bir gerçeklik yaratmış durumda. Bu gerçekliğin normal dünyayı nasıl etkilediği ise belli değil. Görünen o ki dizi Dr. Strange’in yeni filmine bağlanacak. Muhtemelen bu gerçekliği de Dr. Strange ortadan kaldıracak.

Hatırlacanacağı üzere Vision, Avengers Infinity War‘da ölmüştü. Dolayısıyla Infinity War sonrasında Vision’ın nasıl geri döneceği önemli bir soru işareti. Bunu da ancak diziyi izledikten sonra öğrenebileceğiz.

Bahse konu videoya buradan göz atabilirsiniz.