VW Tiguan Allspace yeni fiyatıyla şaşırttı

Yayın tarihi: 7 Aralık 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 6 Aralık 2021 Pazartesi 4:17 pm

Volkswagen’in geniş SUV seven müşterilerine hitap eden modeli Tiguan Allspace’in 2021 model makyajlı kasası Türkiye’de satışa sunuldu.

Volkswagen Tiguan Allspace yeni fiyatıyla can sıkabilir. Ülkemizde rağbet gören SUV modellerinin başında gelen Tiguan’ın 7 koltuk seçeneğine sahip ve biraz daha lüks bir modeli olan Tiguan Allspace, bu yıl makyajlı kasasıyla yeniden karşımıza çıktı.

Bir süredir Avrupa’da satışta olan bu modelin, ülkemize ne zaman geleceği merak konusuydu. İşte Volkswagen, dün yaptığı açıklamayla bu merakı gidermiş oldu.

Bugünden itibaren dileyen okurlarımız, Volkswagen Tiguan Allspace‘i satın alabilirler, tabi fiyatı olan 796.200,00-TL’yi gözden çıkarmaları şartıyla. Bununla birlikte ödeyeceğiniz bu fiyatın, aracın giriş seviyesi paketine ait olduğunu da hatırlatalım.

 

Tiguan Allspace

Eğer orta paket bir araç almak isterseniz 890.00,00-TL, full paket modelini satın almak isterseniz de 965.300,00-TL ödemeniz gerektiğini bilmenizi isteriz. Bununla birlikte giriş seviyesi modelinin vergisinin fiyatının 374.010,00-TL olduğunu düşünecek olursak, ÖTV tarifesi dilimleri nedeniyle bu aracın kendi fiyatından çok vergisinin olduğunu da anlamış oluyoruz.

Eğer Avrupa’da bu aracın satış fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim. 2021 model makyajlı kasa Volkswagen Tiguan Allspace‘in İngiltere’deki güncel satış fiyatı yaklaşık 35.000 euro civarında. Görünen o ki bu fiyatlardan sonra Türkiye’de Tiguan sahibi olmak ciddi anlamda zorlaşacak. Hatta bir nebze imkansızlaşacak diyebiliriz.

La Casa de Papel hayranlarına güzel haber!