Vatandaşa cumhurbaşkanı adayı soruldu: Dürüst, temiz insan arıyorlarsa Kılıçdaroğlu

Yayın tarihi: 3 Ocak 2023 Salı 9:04 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2023 Salı 9:05 pm

Tele1’in YouTube kanalında yayınlanan sokak röportajına bir vatandaş damga vurdu. Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu sorulan vatandaş, “Dürüst, temiz insan bellidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

İstanbul Sancaktepe’de Tele1 Muhabiri Hude Gürbüz’ün mikrofon uzattığı vatandaşlar, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için kimin cumhurbaşkanı adayı olması istediklerini açıkladılar. TELE1’in YouTube kanalında “Olası bir erken seçimde Sancaktepelilerin Cumhurbaşkanı adayı kim?” başlığıyla yayınlanan videoya bir vatandaşın sözleri damga vurdu.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘kayyum’ çıkışı! “Yaparlarsa kimse Bay Kemal’den sabır beklemesin!”

“ÇARE YOK, MİLLET İTTİFAKI İLE BİRLİK OLACAĞIZ”

Muhabirimiz Gürbüz’ün mikrofon uzattığı vatandaş, bu yıl gerçekleştirilecek seçimler için “Başka çare yok, Millet İttifakı ile birlik olacağız. Başımızdaki yönetenleri hep beraber bu memleketten götürmek zorundayız, sandıkta. Bir daha çıkmamak üzere bunlar defolup gitsin diyorum” ifadelerini kullandı.

“DÜRÜST İNSAN, TEMİZ İNSAN ARIYORLARSA KILIÇDAROĞLU”

Kendisine muhabirimizin erken seçimin de gündemde olduğunu hatırlatması üzerine ise, “Valla erken seçim 1 ay sonra olsa nolur, 2 ay sonra olsa ne yazar” dedi.

Adayının da kim olduğunu açıklayan vatandaş o anlarda şu ifadeleri kullandı:

“Temiz adam mı arıyorlar, dürüst insan. Dürüst, temiz insan bellidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur, eğer dürüst insan lazımsa.

Ve bunlar da(hükümet) onun dediğini yapıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor, onlar da onu uyguluyor. Onun politikasını uyguluyor şimdi”

“SARAY SIKIŞMIŞ, BİTMİŞ”

Vatandaş, hükümetin Kılıçdaroğlu’nun politikalarını uygulamasının seçim için olduğunu belirterek, “Saray sıkışmış, bitmiş. Yapacakları bir şey yok ki, batmış. Bitirmişler ülkeyi” dedi.