Vatandaş AKP’li vekile ulaşamıyor! “Arıyorum sekreter çıkıyor”

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 10:53 am - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 10:55 am

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Samsun’da esnafları ziyaret etti. CHP’li Yıldız’a AKP’li vekillere ulaşamadığı için dert yanan bir vatandaş, “Arkadaşım olmasına rağmen derdimi anlatamıyorum. Arıyorum sekreteri çıkıyor” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, partisinin grup toplantısı için geldiği Samsun’da esnafların nabzını tuttu. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yıldız, “Hep beraber bu düzeni değiştireceğiz. Hep birlikte sandığa gideceğiz. Sandığa gittikten sonra gerisini bize bırakın” dedi.

“VEKİLİ ARIYORUM SEKRETERİ ÇIKIYOR”

Ziyareti esnasında kendisine dert yanan bir esnaf, AKP Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ı aramasına rağmen ulaşamadığını belirterek, “Çok samimi arkadaşım. Derdimi anlatamıyorsam yanımda ne işi var. Sen benim milletvekilimsin. Benim oyumla geliyorsun oraya. Benim derdim çok büyük bir dert değil. Fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Ama aradığımda sekreteri çıkıyor” ifadelerini kullandı.

AKP üyesi esnaftan ekonomi isyanı! “Suçlu hissediyorum, batmış durumdayız”

“SABAHTAN BERİ KADIN PROGRAMI İZLİYORUM”

Piyasaların durgunluğu nedeniyle satış yapamadığını belirten bir başka esnaf ise, “Ben imalatçıyım. Oturuyorum şu anda. Sabahtan beri kadın programı izliyorum, eşimle muhabbet ediyorum. Eşimle kavga da ediyoruz, o pozisyona geldik” dedi.