AKP üyesi esnaftan ekonomi isyanı! “Suçlu hissediyorum, batmış durumdayız”

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2022 Çarşamba 2:59 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 Çarşamba 3:00 pm

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın’da esnafları ziyaret etti. Yıldız’ın ziyareti esnasında AKP üyesi olduğunu belirten bir esnaf, “Kendimi suçlu hissediyorum. Ekonomik olarak iyi değiliz. Batmış durumdayız.” sözleriyle AKP’nin ekonomi politikalarına isyan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın’ın Didim ilçesinde esnafları ziyaret etti. AKP üyesi olduğunu belirten bir fırıncı esnafı, AKP’nin ekonomi politikaları nedeniyle çok zor durumda kaldıklarını belirterek “Kendimi suçlu hissediyorum” dedi.

“SİZLERLE BERABER TELAFİ EDECEĞİZ”

Fırıncı esnafı, “Bir AK Parti üyesi olarak kendimi suçlu hissediyorum. En iyi şekilde telafi etmeye çalışıyoruz. Durumlar pek iyi değil. Hem ekonomi hem siyasi açıdan iyi değiliz. Şu an batmış durumdayız ama inşallah sizlerle beraber telafi edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“SİZLER SUÇLU DEĞİLSİNİZ”

Esnafın “Hesap soracak mısınız” sorusunu yanıtlayan Yıldız, “Sizler suçlu değilsiniz, sizler ülkeyi iyi yönetsinler diye oy verdiniz. Ama bunlar ülkeyi yerle bir ettiler. 20 yıldan beri bu ülkeyi bu hale getirenler, bu ülkeyi düzeltemezler. Hepimiz bu ülkede beraber yaşıyoruz, hepimiz el ele verip geçmişi silip geleceğe bakmalıyız. Kesinlikle hesabını soracağız. Biz bu düzeni değiştireceğiz, geldikten sonra da bunların götürdüklerinin hesabını soracağız” ifadelerini kullandı.

Esnaf isyan etti! Nebati’nin gözlerine bakarsak durum çok iyi