Vakıf Katılım Bankası’nda yönetim değişikliği

Yayın tarihi: 26 Eylül 2023 Salı 12:00 pm - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 12:00 pm

İstifa eden Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş’ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ocak, Genel Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdür İkram Göktaş görevinden istifa etti. İkram Göktaş’ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ocak, Genel Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

Banka’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vakıf Katılım Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan İkram Göktaş’ın yerine kurumun Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ocak, Genel Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

Katılım finans sektörünün referans kurumu olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vakıf Katılım’da Genel Müdür İkram Göktaş, görevinden ayrıldı. Genel Müdürlük görevini yürütmek üzere Mali ve İdari İşler’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ocak, vekaleten görevlendirildi.

Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran, İkram Göktaş’ın ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada ‘İkram Göktaş Beyefendi, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak vizyoner ve öngörülü duruşuyla Vakıf Katılım’ın bugünlere gelmesinde önemli katkılar sağladı. 2015 yılında kuruluş aşamasında görevine başlayan Sayın İkram Göktaş, görevini layıkıyla yerine getirerek önemli başarılara imza attı. İkram Göktaş Beyefendi’ye verdiği özverili hizmetler için teşekkür ediyoruz’ dedi.”

AKP Diyarbakır’da sular durulmuyor! İl Başkanı istifa etti!