Ümit Özdağ: 2040 yılında Suriyeli sayısı 21 milyon olacak

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 11:07 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 11:07 am

Türkiye’de yaşayan sığınmacılara yönelik açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “2040 yılında Suriyeli sayısı 21 milyon olacak. Böyle bir sayıyla ülkeyi korumamız mümkün olmaz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Muğla’nın Fethiye ilçesinde partisi tarafından düzenlenen programa katıldı. Burada gençlerle bir araya gelen Özdağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“5 MİLYON KAYITLI, 2 MİLYON KAYITSIZ SURİYELİ ÜLKEMİZDE”

Son 11 yılda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın Türkiye’ye geldiğini belirten Özdağ, “Bu sığınmacıları Kabil’e, vatanlarına geri yollayacağız. Ülkemize daha önceden gelenler de doğumlarla hızla artıyor. Bir Suriyelinin ortalama doğumu 5.3’e kadar yükseldi. 5 milyon kayıtlı, 2 milyon Suriyeli ise kayıtsız şekilde ülkemizde. 2040 yılında Suriyeli sayısı 21 milyon olacak. Böyle bir sayıyla ülkeyi korumamız mümkün olmaz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN ATATÜRK’ÜN SÖYLEDİĞİ TÜRK GENÇLİĞİ VAR”

Gençlere mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini söyleyen Özdağ, “Zafer Partisi’nin arkasındaki tüm destek Türk gençliğidir. Bizim için ‘Z’ kuşağı yok, bizim için Atatürk’ün söylediği Türk gençliği var” dedi.

 

Ümit Özdağ, Zafer Partisi, Suriyeli, sığınmacı

Ümit Özdağ İliç’teki faciayla ilgili konuştu: Emperyalist utanmazlık budur

Kaynak: TELE1