Trump’tan ‘Twitter’ çıkışı! “Akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmediği için mutluyum”

Yayın tarihi: 29 Ekim 2022 Cumartesi 9:41 am - Güncelleme: 29 Ekim 2022 Cumartesi 9:41 am

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından platformun artık “Mantıklı ellerde” açıklamasını yaptı. Trump ayrıca satın alma işleminden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sahibi olduğu sosyal medya platformu ‘Truth Social’da yaptığı paylaşımda, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla ilgili konuştu.

“ÇOK MUTLUYUM”

Twitter’daki sahte hesapların bir an önce temizlenmesi gerektiğine dikkat çeken Trump, “Twitter’ın şimdi artık daha mantıklı ellerde olmasından ve ülkemizden gerçekten nefret eden radikal sol akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmemesinden dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

HESABI KAPATILMIŞTI

Trump’ın, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesapları 6 Ocak 2021’de yaşanan Kongre baskınının ardından “baskını teşvik ettiği” gerekçesiyle tamamen kapatılmış, bunun üzerine Trump, Truth Social’ı kurmuştu.

ELON MUSK TRUMP’I DAVET ETTİ

Musk, Twitter’ı satın alma süreci tamamlanırsa, Donald Trump’ın uygulamaya geri dönebileceğini söylemişti. Trump ise Musk’ın Twitter’ı satın alma girişimi sonrası uygulamaya geri dönme gibi bir planı olmadığını ifade etmişti.

Trump’a tecavüz soruşturması! “Tipim değil”