TRT’nin Erdoğan röportajı yıllar sonra yeniden gündemde!

Yayın tarihi: 21 Aralık 2022 Çarşamba 2:22 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2022 Çarşamba 2:22 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın, 1994 yılında İBB Başkanı seçildikten sonra TRT’nin yaptığı sokak röportajı sosyal medyada yeniden paylaşıldı. Videoda, vatandaşların Refah Partili Erdoğan’dan duydukları kaygıları dile getirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’de 27 Mart 1994 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığına Refah Partili Recep Tayyip Erdoğan seçilmişti. TRT’nin, yerel seçimlerin ardından Refah Partisi ve Erdoğan ile ilgili vatandaşlarla yaptığı sokak röportajı sosyal medyada paylaşıldı. Söz konusu videoda, vatandaşlar Refah partisi ve Erdoğan’dan duydukları kaygıları dile getirdi. O video yıllar sonra sosyal medyada gündem oldu.

“SEMPATİK GÖRÜNMEK İÇİN DEMOKRAT DAVRANACAKLAR”

Vatandaşlardan biri “Ben şimdilik gerçek politikalarını uygulayacaklarını sanmıyorum. Daha çok iktidara geldiklerinde uygulayacaklar. İnsanlara daha sempatik görünmek için, daha demokrat davranacaklarını zannediyorum” ifadelerini kullandı.

Röportaja sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları videodaki bazı vatandaşların yorumlarına, “Geleceği görmüş, dediği gibi oluyor” yanıtlarını verdi.

Erdoğan arşivinden ‘alım gücü’ çıktı! “Saf olma kendine gel”