Ticaret için Binomo web sitesi ve uygulaması nedir?

Yayın tarihi: 11 Nisan 2021 Pazar 2:19 pm - Güncelleme: 13 Nisan 2021 Salı 4:06 pm

Binomo.com websitesi güvenilir mi? Nasıl oturum açarım ve bir demo hesabı oluştururum? Makaleden nasıl para çekeceğinizi ve hangi bonusları alabileceğinizi öğrenin.

Binomo, 133 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Dolphin Corp bünyesinde bulunan online bir ticaret platformudur. Günde yaklaşık 800 binin üzerinde işlem gören Binomo’da sadece hafta içleri değil, hafta sonları da işlem yapabilmektesiniz. Online websitesi dışında mobil cihazlarınızdan da kullanabileceğiniz Binomo ile istediğiniz zaman istediğiniz yerden ticaret yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Gelin birbirinden değerli fırsatları olan Binomo ticaret platformunun detaylarını birlikte inceleyelim.

Binomo nedir?

Binomo nedir nasıl para kazanılır ve Binomo’dan para kazanmak nasıl olur gibi sorular birçok kullanıcı tarafından sorulmaktadır. Öncelikle belirtmeliyiz ki Binomo servet yapacağınız bir platform değildir. Kendinize ek gelir elde edebilirsiniz ancak servet yapmayı amaçlıyorsanız yanlış yerdesiniz. Binomo ile ticaretinizi geliştirebilir, tecrübe kazanabilir ve değerli bilgiler elde edebilirsiniz.

Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu tarafından A Kategori üyesi olarak müşterilerine hizmet kalitesini tarafsız ve bağımsız bir uyuşmazlık çözümü kuruluşu tarafından sağlanacak korumayı garanti etmektedir. Komisyonun A kategori üye olarak belirlemesi Binomo güvenilir mi sorularına cevap niteliğinde olduğunu düşünüyoruz. Güvenlik açısından ekstra koruma prosedürleri geliştiren Binomo dolandırıcılığı da önlemektedir. Ayrıca Binomo müşteri hizmetleri açısından diğer ticaret platformlarına göre daha başarılı diyebiliriz. 7/24 canlı teknik destek ekibi ile sizlere yardıma her an hazır olan Binomo şikayetlerinizi de titizlikle incelemektedir. Destek istiyorsanız Binomo email adresi olan [email protected] adresine mail atabilir, şikayetlerinizi de [email protected] adresine iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu bölümde sizlere Binomo hakkında gerçek kullanıcılar tarafında yapılmış olan Binomo yorumları göstermek istiyoruz.

Digitally Next: “Binomo online yatırım yapmada önderdir ve iyi miktarda para kazanabileceğiniz bir platformdu”.

Rohit Rawat: “Binomo’yu seviyorum. Mükemmel bir hizmet platformu ve ayrıca en iyi müşteri destek hizmetlerine sahip”.

Ecem Sarı: “Abi sen kralsın bugün sayende 300 tl kar yaptım dağ ol var ol”.

Burada değinmek istediğimiz nokta şu ki eğer ticaret bilginize güvenmiyor veya geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorsanız başka tüccarlardan veya danışmanlardan yardım alabilirsiniz. Zira ticaret ciddi bir iştir ve oldukça risklidir. Ancak bilgi ve beceriniz sayesinde bu riski azaltmanız mümkündür.

Binomo nasıl kullanılır?

Binomo nasıl oynanır diye değil nasıl kullanılır diye sormamızın sebebi Binomo’nun bir oyun olmamasıdır. Kimilerine kulağa normalmiş gibi görünse de Binomo oynamak diye bir tabir olamaz. Binomo birçok farklı seviyedeki tüccarlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan ciddi bir ticaret platformudur.

Ticaret platformunu kullanmaya başlamak için öncelikle Binomo websitesi olan binomo.com adresine gitmeniz gerekiyor. Binomo websitesine girdikten sonra kayıtlıysanız Binomo giriş yapıp ticaret yapmaya başlayabilirsiniz. Kayıtlı değilseniz Binomo kaydınızı oluşturduktan sonra Binomo’yu kullanmaya başlayabilrsiniz.

Giriş yapma

Binomo’ya giriş yapmak için öncelikle Binomo hesabınızın olması gerekmektedir. Binomo’ya kayıt olmak için Binomo websitesinde sağ üst tarafta bulunan “oturum aç” butonuna tıklayınız. Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan “üye ol” bölümünden gerekli bilgileri girerek kaydınızı oluşturabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra tekrar “oturum aç” butonuna tıklayınız. Akabinde karşınıza çıkan “oturum aç” sekmesinde Binomo bilgilerinizi girerek girişinizi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

Demo

Binomo demo hesap özelliği ile kullanıcılara müthiş bir deneyim sunmaktadır. Demo hesap sayesinde kullanıcılar geliştirdikleri stratejileri deneyebilir, Binomo’nun arayüzüne alışabilir ve online ticaret hakkında deneyim kazanabilirler. Şunu da söylemeliyiz ki demo hesap sanal bir hesaptır ve gerçek değildir. Bu hesap üzerindeki bakiye tamamen sanal ve sizlerin pratik yapması amacıyla geliştirilmiştir.

Para yatırma

Binomo hesabınıza para yatırmak için Binomo hesabınızla giriş yaptıktan sonra menüden “Kasiyer” bölümüne gidiniz. Bu bölümde belirli yöntemler aracılığıyla paranızı yatırabilir, akabinde online ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.

Para çekme

Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını elimizden geldiğince bu bölümde sizlere aktaracağız. Binomo para çekme işlemini gerçekleştirmeniz için öncelikle Binomo para çekimi talebinde bulunmanız gerekmektedir. Bu talep için Binomo hesabınız ile giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümüne gitmeniz gerekiyor. Bu bölümde çekmek istediğiniz tutarı girerek talepte bulunuyorsunuz. Talebinizin olumlu sonuçlanması durumunda talep etmiş olduğunuz tutar tarafınıza yatırılır. Para çekme yönteminize göre paranızın tarafınıza ulaşması süresi değişkenlik göstermektedir. Ortalama olarak 3 iş günü içerisinde sistemden geri dönüş alabilir, bazı durumlarda bu süreler artabilmektedir.

Para çekme konusunda sizlere bahsetmemiz gereken en önemli hususlardan biri de Binomo para çekme limitidir. Binomo’da günlük, haftalık ve aylık olarak belirlenmiş 3 farklı limit mevcuttur. Para çekme talebinde bulunmadan önce muhakkak bu limitleri kontrol edin. Eğer para çekme limitine takılırsanız, para çekme talebiniz reddedilecektir. Para çekme talebinizin reddedildiği durumda da limitten haberdar değilseniz Binomo para çekemiyorum ya da Binomo para çekme sorunu yaşıyorum diye haksız yere hayıflanabilirsiniz. Eğer limitlere takılmıyor ve cidden para çekme sorunu yaşadığınızı düşünüyorsanız 7/24 canlı teknik destek ekipleriyle iletişime geçip sorununuzun çözülmesi konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Bonuslar

Binomo birçok bonusları içeren, birçok fırsatlarla dolu bir ticaret platformudur. İnanır mısınız para yatırmama (binomo no deposit bonus) bile var. Evet, yanlış duymadınız, para yatırmama bonusu bile elde edebilmektesiniz. Ayrıca, Binomo bonus kodu ile de hesabınıza bonus yükleyebilirsiniz. Bazı bonusların son kullanım tarihi yani süre sınırı vardır. Eğer zamanında kullanmazsanız bonuslarınız boşa gidecektir, muhakkak dikkat edin.

Binomo indirin

Binomo’nun kullanıcılarına sunduğu bir diğer hizmet; Binomo mobil. Android ve İOS işletim sistemleri için geliştirilmiş olan mobil uygulama sayesinde dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz. İOS uygulamasını indirmek için App Store’a giderek Binomo indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Android cihazınızda kullanabileceğiniz Binomo mobil apk’yı da Binomo apk indir linkine giderek indirebilirsiniz: https://binomo.com/tr/promo/android.

Binomo helal mi?

Sıklıkla Binomo helal veya Binomo haram mı diye sorular sorulmaktadır. Biz de sizlere bu konu hakkında net bir cevap vermek isterdik ancak Binomo haramı ya da helal diye malesef net bir şey söyleyemiyoruz. Bu konuda kararı sizlerin vermesini istiyoruz. Ancak şunu söyleyebiliriz ki Binomo bir bahis veya oyun sitesi değildir. Binomo, varlıklar üzerinden ticaretin döndüğü ciddi ve profesyonel bir platformdur.

Sonuç

Online ticaret sitesi Binomo’yu incelerken müşteri hizmet kalitesi, kullanıcılarına sunduğu fırsatları ve kolay anlaşılabileceğini düşündüğümüz arayüzü ile bizleri etkilemeyi başardı. Sadece deneyimli tüccarların değil, ticarete yeni başlayacak olan kişiler için de gayet uygun bir platform olduğunu düşünüyoruz. Müşteri odaklı bir ticaret platformu olduğunu düşündüğümüz Binomo’yu incelerken en beğendiğimiz nokta ise demo hesap oldu.

Herkese önerimiz, Binomo hesabı oluşturup demo hesap ile Binomo’yu denemeleri. Eminiz ki Binomo’dan memnun kalacaksınız. Ancak hatırlatmakta fayda var; online ticaret riskli bir iştir. Bilginiz ve beceriniz sayesinde riski azaltabilir, ek gelir elde edebilirsiniz. Eğer bilginiz kısıtlı veya tecrübesizseniz sizlere tavsiyemiz kendinizi geliştirmeniz olacaktır. Hiçbir bilgiye ve beceriye sahip olmadan ticarete atılmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Kendinizi geliştirmek için de Binomo’da bulunan eğitimler bölümünü ziyaret edebilirsiniz.