The Mandalorian tanıtım videosuyla yine heyecan yarattı

Yayın tarihi: 6 Kasım 2019 Çarşamba 11:34 am - Güncelleme: 6 Kasım 2019 Çarşamba 11:34 am

Son trailer’da Fennec Shand isimli kiralık katil/Jedi avcısı kadın Mandalorian karakterinin öyküsüne dair yeni ipuçları verildi.

Mandalorian ırkı, Star Wars evreninin en çetin savaşçıları arasında yer alıyor. Güçlü zırhları ve silah kullanmadaki ustalıkları ile tek başına Jedi’lar ile başa çıkabiliyorlar.

Mandalorian savaşçıları Star Wars evreninde ödül avcılığı yaparak para kazanmayı tercih etmeleriyle tanınıyorlar. Bu da onlara, çok sürükleyici öykülerin kahramanları olma potansiyeli kazandırıyor.

Disney+’nın hazırladığı dizide Mandalorian savaşçısı Fennec Shand’ı oyuncu Ming-Na Wen canlandıracak. Dizide ayrıca, efsanevi oyuncu Nick Nolte’un seslendirmesi de yer alacak. Nic Nolte, Ugnaught Kuiil karakterini seslendirecek. Ugnaught Kuiil, yaşlı, bilge, çetin bir savaşçı olarak dizinin başrol oyuncusuna eşlik eden animasyon bir karakter olacak.

Star Wars hayranlarının merakla beklediği ve Disney+’nın en önemli yapımları arasında yer alan The Mandalorian tanıtım videolarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

1000 TL altı en iyi akıllı telefonlar 2019 Kasım