‘The Handsmaid’s Tale’in yeni sezonu yayınlandı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2022 Cuma 3:54 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma 3:54 pm

BluTV, tüm dünyanın dikkat kesildiği son yılların başarılı ve ödüllü dizisi ‘The Handsmaid’s Tale’in beşinci sezonunun yayınlandığını duyurdu.

The Handmaid’s Tale’ın yeni sezonu Türkiye’deki kadın eylemlerinin sloganlarıyla duyuruldu

İlk dört sezonuyla hayranlarını ekran başına kilitleyen, beşinci sezon fragmanı ve afişleriyle büyük heyecan yaratan The Handmaid’s Tale’in beşinci sezonunun ilk iki bölümü BluTV’de yayınlanmaya başladı.

Ünlü oyuncu Elisabeth Moss ile özdeşleşen June karakterinin, Gilead’a ve destekçilerine karşı açtığı savaş nefesleri kesecek.

ALTINCI SEZONDA FİNAL YAPILACAĞI DUYURULMUŞTU

Dizinin resmi twitter hesabından yapılan açıklamada “bu sırrı daha fazla saklayamayacağız” notuyla altıncı sezonun çekileceği ancak bunun son sezon olacağı söylenmişti.

DİZİNİN KONUSU

The Handmaid’s Tale dizisi, Bruce Miller tarafından Kanadalı yazar Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan Amerikan televizyon dizisidir. Son yılların en ses getiren dizi, 15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü; Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” isimli romanından uyarlandı. Dizi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan’ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Olaylar, bu noktadan sonra başlar.

‘The Handmaid’s Tale’ 4’üncü sezonuyla dönüyor