‘The Handmaid’s Tale’ 4’üncü sezonuyla dönüyor

Yayın tarihi: 30 Mart 2021 Salı 2:23 pm - Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 2:27 pm

Kanadalı yazar Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan Amerikan televizyon dizisi ‘The Handmaid’s Tale’ yeni sezonuyla Nisan ayında izleyicilerle buluşacak.

Bruce Mille senaristliğinde çekilen HBO dizisi The Handmaid’s Tale, yeni sezonuyla öncelikli olarak 28 Nisan’da Amerika’da, daha sonra ise 29 Nisan’da Türkiye’de yayınlanacak. İzleyiciler, BluTV üzerinden diziyi izleyebilecek.

15 Emmy ve 2 Altın Küre ödüllü drama dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan’ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu yozlaşmış dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead’daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasındadır. Offred’in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.