The Handmaid’s Tale’ın yeni sezonu Türkiye’deki kadın eylemlerinin sloganlarıyla duyuruldu

Yayın tarihi: 29 Nisan 2021 Perşembe 9:38 pm - Güncelleme: 30 Nisan 2021 Cuma 12:08 am

Bol ödüllü distopik dizi ‘The Handmaid’s Tale’ın erken prömiyer yapan bölümleri, Amerika yayınından bir gün sonra BluTV’de yayınlanacak. BluTV, yeni sezonu Türkiye’deki feminist eylemlerde kadınların attığı sloganlarla hazırladığı bir video ile duyurdu.

‘The Handmaid’s Tale’in uzun zamandır beklenen dördüncü sezonu daha geç bir tarihte yayınlanacaktı ama orijinal yayıncı Hulu bir sürprize imza attı ve 28 Nisan’da ilk üç bölümü erken bir tarihte yayınlayacağını duyurdu. Türkiye haklarına sahip olan BluTV de orijinal yayından bir gün sonra bölümleri yayınlayacağını bildirdi.

DOĞURGAN KADINLARIN DAMIZLIK OLARAK KULLANILDIĞI ACIMASIZ DİSTOPYA

Yeni sezonda June Osborne’un (Elizabeth Moss) Gilead’ın otoriter rejimine karşı gösterdiği direnişini devam ettirmek için vereceği zorlu savaşı gözler önüne serecek olan ‘The Haindmaid’s Tale’, izleyenleri bir kez daha korkutucu distopyasına sürükleyecek.

KADINLARIN SLOGANIYLA DUYURDU

BluTV The Handmaids Tale dizisinin yeni sezonunu Türkiye’deki kadınların eylemlerde atılan sloganlarla hazırladığı bir video ile duyurdu.

Yayınlanan videoda kadınların “Korkmuyoruz, itaat etmiyoruz”, “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz”, “İnadına özgürlük”, “Zıpla, yerinden oyna”, “Kadınlar özgür olsa”, “Hayır demektir hayır” gibi sloganları yer aldı.