TFF Başkanı Büyükekşi’nin gündemi milli takımmış!

Yayın tarihi: 21 Mart 2024 Perşembe 4:33 pm - Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe 4:36 pm

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçı için Fenerbahçe’den gelen erteleme talebiyle ilgili açıklama yaptı. Büyükekşi, “Süper Kupa maçının 6 Nisan’a kaydırıldığı iddiaları doğru değil. Fenerbahçe’den bir erteleme talebi geldi, değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan’da oynanması planlanan Süper Kupa finaliyle ilgili açıklama yaptı. Karşılaşmanın ertelenmesi için Fenerbahçe’nin talepte bulunduğunu belirten Büyükekşi, 6 Nisan iddialarını ise yalanladı.

A Milli Futbol Takımı, Macaristan’la oynanacak özel maç için Budapeşte’ye hareket ederken, Büyükekşi de İstanbul Havalimanı’nda soruları yanıtladı.

Şanlıurfa’da 7 Nisan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının 6 Nisan’a kaydırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirten Büyükekşi, Fenerbahçe’nin kupa maçının ertelenmesiyle ilgili olarak başvuruda bulunduğunu belirterek, “Fenerbahçe’den bir erteleme talebi geldi, değerlendiriyoruz.” açıklamasını yaptı.

Büşükekşi, Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olaylarla ilgili soruya da “Bu konuyla ilgili şu anda bir şey söylemeyeceğim. Gündemimiz milli takım.” yanıtını verdi.

TFF’nin iftar programına yalnızca beş kulüp başkanı katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF, Süper Kupa, Fenerbahçe, Galatasaray

Kaynak: TELE1