Tarkan’dan Akbelen’e destek! “Doyun artık”

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2023 Salı 8:38 am - Güncelleme: 25 Temmuz 2023 Salı 9:03 am

Megastar Tarkan, Akbelen Ormanı’nı korumak için mücadele veren köylülere destek verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan, “Ne için? Para için. Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin, duyun artık” dedi.

Limak Holding ve İÇTAŞ ortaklığındaki Yeniköy-Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki Akbelen Ormanı’nda yapılmak istenilen madene karşı mücadele eden köylülere dün jandarma müdahale etti. Jandarmanın müdahalesinde direnen 8 köylü gözaltına alınırken 4 kişi de yaralandı.

“AKLIM ALMIYOR”

Tarkan jandarmanın müdahalesiyle dağıtılmaya çalışılan köylülere destek verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan megastar şu ifadeleri kullandı:
“İklim krizi her gün daha şiddetlenirken, bize kırmızı alarmlar verirken, dünya her gün daha yaşanmaz bir yere dönüşürken rant için ormanlar kesilmeye devam ediliyor. Aklım almıyor.
Ne için? Para için. Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin, duyun artık. #AkbeleneDokunma #DoğayaDokunma”

Özdağ’ın ziyaretinin ardından Akbelen’e şafak baskını! Jandarmadan gazlı müdahale, gözaltılar var