T24 Ankara temsilcisi Tahincioğlu: Yeni saldırılara davetiye çıkaran bu akıllar…

Yayın tarihi: 18 Haziran 2021 Cuma 12:20 pm - Güncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma 12:20 pm
Zeynel Lüle'nin sunduğu Gerçeğin İzinde'nin bugünkü konuğu, T24 Ankara temsilcisi Gökçer Tahincioğlu oldu. Programda, HDP il binasına yapılan saldırı ve Veyis Ateş'in istifası hakkında konuşuldu. Tahincioğlu, bilinçli olarak oluşturulan nefret dilinin beklenen bir sonucu olduğunu ifade etti. Tahincioğlu konuyla ilgili şunları söyledi: "Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırısı olan 10 Ekim; Ankara'daki barış mitinginde göz göre göre emniyet ekipleri önlem almadı. İstanbul ve Ankara'da patlayan bombalar da... Düşünün ki, İstanbul ve Ankara'da insanlar sokakları boşalttı" dedi.

Zeynel Lüle’nin sunduğu Gerçeğin İzinde’nin bugünkü konuğu, T24 Ankara temsilcisi Gökçer Tahincioğlu oldu. Programda, HDP il binasına yapılan saldırı ve Veyis Ateş’in istifası hakkında konuşuldu. Tahincioğlu, bilinçli olarak oluşturulan nefret dilinin beklenen bir sonucu olduğunu ifade etti.

Tahincioğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

“Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırısı olan 10 Ekim; Ankara’daki barış mitinginde göz göre göre emniyet ekipleri önlem almadı. İstanbul ve Ankara’da patlayan bombalar da… Düşünün ki, İstanbul ve Ankara’da insanlar sokakları boşalttı” dedi.