Sürücüsüz takside ‘cinsel’ ilişki itirafı! “Durduracak kimse yok”

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 3:02 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 3:02 pm

ABD’nin San Fransisco kentinde bir süredir kullanılabilen robot taksilerde bazı çiftlerin cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden bir müşteri, “‘Bunu yapamazsın’ diyecek kimse yok” dedi.

ABD’nin San Francisco kentinde, sürücüsüz robot taksiler bir süre önce kullanıma sunuldu. Bazı müşterilerin, araçları amacı dışında kullanması ise çok uzun sürmedi.

San Francisco Standard gazetesi’nde yer alan bir habere göre, bazı çiftçlerin sürücüsüz otomobillerde alkol kullandığı ve cinsel ilişkiye girdikleri ortaya çıktı.

Gazeteye konuşan bir müşteri, cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ederek, “‘Bunu yapamazsın’ diyecek kimse yok” dedi.

“İLK YOLCULUĞUMDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİM”

Cruise şirketinin sürücüsüz araçlarını kullanan müşterilerden biri, ilk yolculuğunda araçta cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Başka bir müşteri ise robot takside en az 6 kez cinsel ilişkiye girdiğini ifade etti. İsmini paylaşmak istemeyem müşteri, “Sana ‘Bunu yapamazsın’ diyecek kimse yok. İşler giderek daha rahat hissettiğiniz bir noktaya geliyor” diye konuştu.

İLK AŞAMADA 240 ROBOT TAKSİ HİZMETE GİRDİ

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco kentinde General Motor’a ait sürücüsüz araç şirketi Cruise, yaklaşık 240 robot taksi ile hizmete başladı. Sürücüsüz araçla ulaşım henüz yalnızca geceleri ve şehrin belirli bölgelerinde halkın kullanımına açık. Ancak yakın gelecekte şehrin her yerinde yaygınlaşması planlanıyor.

Salgının başladığı Çin’de sürücüsüz robot taksiler piyasada