Süper Lig yolunda finalistler belli oldu

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2020 Pazar 11:08 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 Pazartesi 12:19 am

TFF 1. Lig play off yarı final maçında 3-3’ün rövanşında Fatih Karagümrük deplasmanda Akhisarspor’u 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Gecenin diğer maçında Adana Demirspor kendi sahasında oynadığı maçta Bursaspor’u 4-1 mağlup ederek finale yükseldi. Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig’e yükselebilmek için finalde kozlarını paylaşacaklar.

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesi devam ederken yarı final rövanş maçlarının heyecanı yaşandı. Bursaspor, ilk maçta Bursa’da 0-0 berabere kaldığı Adana Demirspor’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. Karagümrük ise İstanbul’da nefes kesen ve 3-3 berabere biten maçın rövanşında Akhisarspor’u Akhisar’da 1-0’la geçti.

Adana Demirspor final bileti kaptı

TFF 1. Lig Play-Off Finali’nin adı Adana Demirspor – Karagümrük oldu. Adana Demirspor, Erkan Zengin (55 pen.), Rassoul (78) ve Berk Yıldız (87) ile galibiyete uzandı. Karagümrük ise 71’de Sabo’nun golüyle finale çıktı.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR PLAY OFF FİNALİ NE ZAMAN?

Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük Süper Lig’e yükselme maçında 30 Temmuz Perşembe günü karşılaşacak. Maç saati henüz belli değil. Zorlu final beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor (0) 4-1 (0) Bursaspor

GOLLER: Erkan Zengin 55′ (pen.), Rassoul 78′, Berk Yıldız 87′, Mehmet 90+8′ / Serdar Özkan 90+13′

Adana Demirspor: Kurtuluş, Tarık Çamdal, Mitrovic, Rassoul, Mehmet Uslu, Tevfik, Hasan, Sinan, Volkan Şen, Erkan Zengin, Dibba

Bursaspor: Çağlar, Tayfur, Diarra, Anıl, Kerem, Shehu, Burak Altıparmak, Traore, Serdar Özkan, Burak Kapacak, Kubilay

Akhisarspor (3) 0-1 (3) Karagümrük

GOLLER: Sabo 71′

Akhisarspor: Lukac, Tolga, Uğur, Cocalic, Kadir, Bjarnason, Rotman, Eray, Onur, Erhan, Bertuğ

Karagümrük: Aykut, Ramazan, Fatih, Barış, Alparslan, Attamah, Sabo, Zeki, Darri, Ndao, Sobiech

Karagümrük, Akhisar’ı geçerek finale yükseldi