Süper anne! Sekizinci çocuğunu doğurdu 15 gün sonra güzellik yarışmasına katıldı

Yayın tarihi: 1 Şubat 2024 Perşembe 11:31 am - Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe 11:31 am

ABD’de yaşayan sosyal medya fenomeni Hannah Neeleman sekizinci çocuğunu doğurduktan iki hafta sonra güzellik yarışmasına katıldı.

ABD’nin Utah eyalteinde yaşayan 33 yaşındaki Hannah Neeleman, sekizinci çocuğunu doğurduktan sonra dünyanın dört bir yanından evli kadınların katıldığı, her yıl düzenlenen Mrs. World güzellik yarışmasına katıldı.

Juilliard’da eğitim almış eski bir balerin olan Neeleman, bir gösteri kraliçesinden çok bir sosyal medya yıldızı olarak tanınıyor. Sosyal medyada ballerinafarm ismiyle tanınan Neelaman’ın 8.7 milyon takipçisi bulunuyor.

Hannah Neeleman ve ailesi (Fotoğraf: New York Times)

33 yaşındaki kadın ailesiyle birlikte Salt Lake City’den 30 mil uzaktaki çiftlikte yaşıyor ve buradan yaptığı paylaşımlarla tanınıyor.

The New York Times’a konuşan Neeleman, ‘hala biraz kanaması olmasına rağmen’ podyumda güzelliğiyle övünmeye hazır olduğunu söyledi. Neeleman, “Birçoğumuzun çocuğu var ve yeni bir bebeğim olduğunu göstermenin utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mesela tamamen düz bir karına sahip olamayacağım” diye konuştu.

Güzellik yarışmasında ülkeyi ikiye bölen karar! Genç kadın tarihe geçti

Kaynak: TELE1