Özdağ: Yasağı kaldırmazlarsa Hatay’a dağlardan gireriz

Yayın tarihi: 27 Haziran 2022 Pazartesi 3:34 pm - Güncelleme: 27 Haziran 2022 Pazartesi 4:08 pm

Türkiye-Suriye sınırındaki Hatay Reyhanlı’ya mayın yerleştireceğini açıklayan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ‘ın, Hatay’a girişine izin verilmedi. Konuya ilişkin TELE1’den Begümhan Aydoğan’a konuşan Özdağ, “Geri adım atmayacağız. Eğer bu yasağı kaldırmazlarsa Hatay’a dağlardan gireriz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TELE1 ekranlarında açıklamalarda bulundu. Yasağın kaldırılmaması halinde Hatay’a dağlardan gireceklerini söyleyen Özdağ, “Yedi bin yıllık Türk yurduna 700 bin Suriyeli giriyor Zafer Partililer giremiyor. Hadi oradan. Biz geri adım atmayacağız. Türk kamuoyu önünde açık söylüyorum. Eğer bu yasağı kaldırmazlarsa Hatay’a dağlardan gireriz. Hiç kimse de engelleyemez” diye konuştu.

“SOYLU’YA KAPAK OLSUN”

Özdağ, kendisi için “Uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da yanıt verdi. Özdağ şunları söyledi:

“Süleyman Soylu’nun başında olduğu Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki İstihbarat dairesine 15 Temmuz’dan sonra alınan bütün polis istihbaratçılarının zorunlu okuma kitabı, Profesör Doktor Ümit Özdağ’ın ‘İstihbarat Teorisi’ kitabıdır. O kitabı okumayan polisler alınmadı. Bu da Süleyman Soylu denilen adama kapak olsun.

Süleyman kitabı da yasaklama çocuklar bir şey öğrensin.”

Soylu’dan Ümit Özdağ’a: Uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası! Aklını kaybetmiş

 

Ümit Özdağ’ın Hatay’a girişi engellendi