Sokaktan topladığı kedileri öldürüp apartmanın bahçesine atan cani böyle görüntülendi!

Yayın tarihi: 16 Ocak 2024 Salı 7:01 am - Güncelleme: 16 Ocak 2024 Salı 7:01 am

İzmir’de sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine atan cani gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir apartmanın bahçesinde çok sayıda ölü kedi bulan vatandaşların durumu polise bildirmesiyle ekipler harekete geçti Güvenlik kameralarının inceleme altına alınmasıyla da kedileri öldüren kişi tespit edildi.

Apartmanın ikinci katında oturan K.K. isimli caninin bir süredir sokaktan topladığı kedileri dairesinde vahşice öldürdükten sonra bahçeye attığı ortaya çıktı.

POLİS DAİREYE BASKIN DÜZENLEDİ

Bunun üzerine polis, K.K.’nın oturduğu daireye baskın düzenledi. Polisin geldiğini gören K.K., dairesinin kapısını açmadı. K.K.’nin zorluk çıkarması nedeniyle polis ekipleri olay yerine çilingir çağırdı. Savcılık talimatı ile K.K.’nin dairesine çilingir yardımı ile girildi. Polise direnen K.K., güçlükle etkisiz hale getirilerek, polis otosuna bindirildi. K.K., polis otosuna götürüldüğü sırada, olayı öğrenen bir daire sakini tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Şüpheli, gazetecilerin ‘Kedileri neden öldürdünüz’ sorusuna da yanıt vermedi. Emniyete götürülen K.K.’nin eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında uzaklaştırma kararı olduğu da ortayı çıktı.

Sokaktan topladığı kedileri katlettikten sonra apartmanın bahçesine atan K.K., apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Hayvana eziyet davasında flaş karar! Ölen kediye tazminat ödeyecek

Kaynak: DHA