Böyle evlilik ilanı görülmedi! İşte şaşırtan kriterler

Yayın tarihi: 30 Aralık 2023 Cumartesi 12:42 pm - Güncelleme: 30 Aralık 2023 Cumartesi 12:45 pm

Trabzon’da direğe yapıştırılan evlilik ilanını görenler dönüp bir daha bakıyor. İlandaki evlilik kriterleri ‘cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı, Sosyal Medya bağımlılığı olmayan’ gibi ilginç şartlardan oluşuyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, şehir merkezinde bir direğe yapıştırılan evlilik ilanı, kent sakinlerini şaşırttı.

İlginç evlilik ilanında, şahsın aradığı özellikler şu şekilde sıralanıyor:

‘Derin Devlet (Gladyo) ve cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı, ve ahlaki değerlere önem veren, sosyal medya bağımlılığı olmayan, alkol ve sigara alışkanlığı olmayan eş arayışım söz konusu.’ Yazının devamında ise siyasi adaylık deneyimi, yüksek lisans mezuniyeti, sporlar eğitmenliği, 41 yaşındaki yaş bilgisi ve ‘küfflarla savaş halinde’ ifadeleri yer alıyor. Evlilik ilanının en alt kısmında ise ilan sahibi Muhammet Ali Canca’ya ait sosyal medya hesapları bulunuyor. Bu detay, ilanı görenlerin doğrudan iletişime geçebilmesine olanak tanıyor.

Evlilik ilanını gören bazı vatandaşlar ise ilginç yorumlarda bulundu. Salih Çevik, ”İlginç bir şey, şaşırtıcı tam olarak anlayamadım ne demek istiyor. İlginç ilk defa böyle bir şeye rastlıyorum’ derken, Ercan Arslan, ‘Nasıl bir eş arama şekli anlayamadım. Ne hallere geldik, memleket ne hallere düştü artık evlilik ilanlarını direklere yapıştırıyorlar. Çok ilginç, bu iyi bir durum değil gidişat iyi değil. İnsanlar şaşırmış durumda” şeklinde konuştu.

”BÖYLE BİR İLANA HİÇ RASTLAMADIM”

Vatandaşlardan Muzaffer Hellaç ise ilk kez böyle bir şeye tanık olduğunu ifade ederek, ”Böyle bir ilana hiç rastlamadım. Komik karşılıyorum” dedi. Trabzon’un şehir merkezindeki bu ilginç evlilik ilanı, kent sakinleri arasında konuşulan bir konu haline geldi.

Eve getirdiği köpek için eşi ‘Ya ben ya o’ resti çekti, 9 yıllık evlilik bitti

 

Kaynak: İHA