Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu itirafı! “Görür görmez çarpıldım”

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 1:55 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 1:56 pm

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma anını anlattı. Kobal, “Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim” dedi.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma hikayesini anlattı. YouTuber İbrahim Selim’e konuk olan Kobal, İmirzalıoğlu ile ilgili, “Görür görmez çarpıldığım biri” dedi.

EKRANA DÖNECEK Mİ?

Uzun zamandır herhangi bir projede rol almayan Kobal, “Ekranda olmayı çok özledim. Yakın zamanda inşallah dönmek istiyorum. Beni heyecanlandıran, kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim” dedi.

“GÖRÜR GÖRMEZ ÇARPILDIM”

“Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığınız anı hatırlıyor musun?” sorusunu yanıtlayan Kobal, “Hatırlamaz mıyım? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki” diye konuştu.

Evlilik hakkındaki düşüncelerini de dile getiren ünlü oyuncu, “Mesele aslında evlilik değil. Mesele, hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığınla ilgili. Paylaştığın sevgi, saygı, emek önemli. Bunlara sahipsen, evlilik de güzel oluyor, sevgililik de” dedi.

Kobal, sözlerine “Sırf evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Sana daha güçlü hissettiriyor. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor” diye devam etti.

İki çocuk annesi olan Sinem Kobal “Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk kez paylaştılar! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinden aile pozu