Şampiyonlar Ligi’nde yarı final başlıyor! Maçlar şifresiz… İşte yayınlanacağı kanal

Yayın tarihi: 30 Nisan 2024 Salı 12:18 pm - Güncelleme: 30 Nisan 2024 Salı 12:19 pm

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı başlıyor. Bu akşam TSİ 22.00’de başlayacak maçta Real Madrid ile Bayern Münih, Allianz Arena’da karşı karşıya gelecek.

Maça Real Madrid Alaba dışında tam kadro giderken Bayern Münih’te bazı oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayern Münih teknik direktörü Thoman Tuchel, asıl stoper ikilisi De Ligt ve Upamecano’nun dönüşü için erken olduğunu belirtirken Sane ve Musiala’nın durumunun ise son dakikalarda belli olacağını söyledi.

KARŞIMIZDA BİR ‘MİT’ VAR

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti için ‘efsane’ diyen Tuchel, Şampiyonlar Ligi’nin bu seviyesinde yarın karşılarında yalnızca bir kulüp değil bir ‘mit’ olacağını da söyledi. Tuchel, “Bu yüzden yapacağımız en iyi şey futbola ve sahanın içine odaklanmak” dedi.

Arda Güler gol sevincinin ne anlama geldiğini açıkladı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti de basın toplantısında konuştu. Tuchel’e çok saygı duyduğunu belirten Ancelotti, kulüplerin geçmişlerinin ve tecrübelerinin bu turnuvada çok önemli olduğunu söyledi. İki takım arasındaki rövanş maçı ise 8 Mayıs Çarşamba günü Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanacak.

BAYERN MÜNİH – REAL MADRİD MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Bayern Münih – Real Madrid karşılaşması TV8,5 ekranlarından şifresiz naklen yayınlanacak.

DİĞER MAÇ YARIN

Şampiyonlar Ligi’nin diğer yarı final eşleşmesinde Borussia Dortmund ile PSG yarın TSİ 22.00’de Signal Iduna Park’ta karşı karşıya gelecek.

Kaynak: TELE1