İlk kez paylaştılar! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinden aile pozu

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:21 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:21 am

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Antalya’da aile pozu verdi. Kobal’ın paylaştığı kareye bir çok ünlü isim yorum yaptı.

Dünya evine girdikten sonra ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal, 2020 yılında ilk bebeği Lalin’i kucağına almıştı. Geçtiğimiz yıl da Leyla isimli bebekleri dünyaya gelen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, medyadan uzak bir yaşam sürüyor.

Tatil günlerini Antalya’da geçiren Sinem Kobal, ailece verdikleri pozu ilk kez sosyal medyada paylaştı. Kobal’ın binlerce beğeni alan karesine; Filiz Akın, Burçin Terzioğlu, Ebru Akel, Burcu Kara ve Aydan Taş gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

İşte o paylaşım:

“KIZLARIM BENİ GÜNDEN GÜNE DEĞİŞTİRİYOR”

Öte yandan birkaç ay önce bir dergiye verdiği röportajda ailesiyle ilgili konuşan Sinem Kobal, “Kenan çok iyi bir baba gerçekten. Onunla gurur duyuyorum ve kendimi şanslı hissediyorum. Leyla ile Lalin’in sanatla, doğayla, müzikle iç içe büyümesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Anneliği keşfediyorum” ifadelerini kullanan Kobal, “Her duygumun katlandığı, çoğaldığı bir yolculuk. Kızlarım beni günden güne değiştiriyor, dönüştürüyor; buna minnettarım. Annemi artık çok daha iyi anlıyorum” demişti.