İngiltere’den tepkiler üzerine ayrılacak! Sicili kabarık oyuncu Beşiktaş’ın gündeminde

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2023 Salı 10:16 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 Salı 10:16 am

Beşiktaş, transferde rotayı İngiltere’ye çevirdi. Siyah beyazlı ekibin gündeminde Manchester United’da forma giyen Mason Greenwood olduğu öğrenilirken, kulüp son kararı Teknik Direktör Şenol Güneş’e bıraktı.

Süper Lig’de transfer hareketliliği devam ederken; Beşiktaş, Manchester United’ın genç yıldızı Mason Greenwood’u gözüne kestirdi. Siyah beyazlı ekibin, 21 yaşındaki çok yönlü hücum oyuncusunu kadrosuna katmaya yakın olduğu iddia edildi.

SERBEST KALACAK

Sözcü’nün haberine göre, altyapısından yetiştiği kulübü Manchester United, Greenwood’u yaşanan tartışmalar sebebiyle taraftar ve medya tepkisinden de çekindiği için serbest bırakma hazırlığında. Oyuncunun önündeki opsiyonlardan biri Türkiye diğeri de Suudi Arabistan.

Talisca Beşiktaşlıların umutlarını yıktı! Transfer iddialarına net yalanlama

TECAVÜZ DAVASI DÜŞTÜ

Kız arkadaşına yönelik taciz, tecavüz ve darp suçlamalarından yargılanan Mason Greenwood, hapis de yattı.

Hakkındaki açılan dava ise geçen şubatta düştü. Ancak Beşiktaş yönetimi, hem Greenwood’un geçmişinin gündeme getirilmesinden hem de Aralık 2021’den bu yana futboldan uzak kalmasının performansını etkileme ihtimalinden endişe yaşıyor.

Yönetim, kararı Şenol Güneş’e bıraktı. Güneş’in kararına göre görüşmelere hız verilecek.

Lucescu Beşiktaş için söylediği “Afrika Milli Takımı” sözlerine açıklık getirdi

130 MAÇTA 36 GOL

Manchester United ile A Takım düzeyinde 130 maça çıkan Mason Greenwood, santrfor, kanat ve forvet arkası pozisyonlarında oynadı. Greenwood, 36 gol attı ve 12 asist yaptı.

İMZA PARASI İSTİYOR

Mason Greenwood, İngiltere’nin yeni süper yıldızı olmaya aday bir isimdi. Oyuncunun Manchester United ile 3.9 milyon Sterlin’lik kontratı bulunuyor. 21 yaşındaki yetenek, Beşiktaş’tan 2 milyon Euro imza parası istedi. Siyah-beyazlı yönetim, bonservisini alması şartıyla 2 milyon Euro garanti ücret önerecek.