She-Hulk dizisi ertelenebilir

Yayın tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 18 Ekim 2020 Pazar 11:07 am

Marvel sinematik evrenindeki yeni karakterlerden biri olan She-Hulk için çekilecek olan Disney+ dizisi sekteye uğramış olabilir. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Avengers Endgame filmi ile Marvel sinematik evrenindeki bazı karakterler kızağa çekilmişti. Marvel şimdiden bu karakterlerin yerini doldurmak için harekete geçti. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce gerçekleşen ComicCon etkinliğinde Disney+ için hazırlanacak olan Marvel dizileri açıklanmıştı.

Açıklanan bu diziler içerisinde en çok dikkat çekeni ise She-Hulk olmuştu. Marvel çizgi romanlarını takip edenlerin de bildiği üzere She-Hulk, aynı Hulk gibi deneylere tabi tutulmuş dişi bir yeşil dev. Fakat She-Hulk güç anlamında Hulk’ın çok gerisinde. Ayrıca form değiştirdiğinde de kendini kaybedip sağı solu parçalamıyor.

She-Hulk

Aslında She-Hulk’ın Avengers Endgame’de yer alan Hulk’ın dişi hali olduğunu söyleyebiliriz.

Disney daha önce She-Hulk dizisinin çekimleri için Şubat 2021’i işaret etmişti. Fakat bu tarih değişebilir. Çünkü daha önce She-Hulk karakterini canlandıracağı iddia edilen Tatiana Maslany konu ile ilgili verdiği röportajda bu karakteri oynayacağını yalanladı.

Aslında Maslany’nin She-Hulk karakterine hayat vereceği bazı yetkili ağızlar tarafından da onaylanmıştı. Dolayısıyla Maslany’nin She-Hulk’ı canlandıracağı iddialarını yalanlaması hayli ilginç bir çıkış oldu.

Şimdilik She-Hulk’ın çekimlerinin Şubat ayında başlaması biraz zor gibi görünüyor. Çünkü bir karakterin seçilip rolüne adapte olması pek de kolay bir süreç değil.

Kara delik bir yıldızı kayıt altında yuttu