Sharon Stone’dan ‘Kurtlar Vadisi’ itirafı: Bölüm için çok iyi para verildi

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2024 Cuma 5:44 pm - Güncelleme: 3 Mayıs 2024 Cuma 5:44 pm

Kurtlar Vadisi dizisinin final bölümünde konuk olarak rol alan ABD’li oyuncu Sharon Stone, dizi hakkımda açıklamalarda bulundu.

ABD’li ünlü oyuncu Sharon Stone, TRT World’te yayınlanan Turkish Tea Talk programına katıldı. Stone, 2005’te konuk oyuncu olarak rol aldığı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin set ortamı hakkında konuştu.

Prodüksiyon süresince görevlilerle iletişim kurmakta çok zorlandıklarını belirten Stone, “Kimse İngilizce konuşmuyordu. Onların bize ne dediğini bilmiyorduk. Andy ile neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Sahnelerin konusunu bilmiyorduk. Kaybolmuş haldeydik. Çok büyük büyük bir sette, dev bir malikaneydik. İnanılmaz kıyafetler giymiştik. Gördüğüm en lüks setti ama kimse İngilizce konuşmuyordu ve biz ne yaptığımızı hiç anlamamıştık” dedi.

Kurtlar Vadisi’nin setinin hayatında gördüğü en şık set olduğunu vurgulayan Stone, bölüm için kendilerine “çok iyi para verildiğini” ifade etti.

FİNAL BÖLÜMÜNDE ROL ALMIŞTI

Sharon Stone, Kurtlar Vadisi’nin 97’nci ve final bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Stone, Lisa karakterine hayat vermişti.

‘Şahane Hayatım’ dizisinden final kararı

 

 

 

 

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ