Sevil Atasoy’dan yıllar sonra gelen itiraf: Evliyken ortaokul aşkıma kaçtım

Yayın tarihi: 6 Nisan 2023 Perşembe 12:31 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2023 Perşembe 12:31 pm

Adli Bilimler Uzmanı Sevil Atasoy, katıldığı bir youtube yayınında bir itirafta bulundu. Atasoy, babasının ortaokul yıllarında aşık olduğu kişiyle evlenmesine izin vermediği için başkasıyla evlendiğini, daha sonra evi terk ederek ortaokul aşkının yanına kaçtığını anlattı.

Kanıt programıyla tanınan Adli Bilimler Uzmanı Sevil Atasoy, Haberler.com Youtube yayınında dikkat çeken itiraflarda bulundu. Atasoy, ortaokulda solcu olduğu için babasının evlenmesine izin vermediği Faruk Atasoy’un yanına nasıl kaçtığını anlattı.

Atasoy, şunları söyledi:

“Babam, ortaokuldan beri flört ettiğim kişiyi (Faruk Atasoy) solcu olduğu için istemedi. ‘Komüniste kız vermem’ dediği için sevdiğim adamla değil, başkasıyla evlendim. Ama sonra Faruk’a geri döndüm ve kızımız oldu. Faruk için de, benim için de o süreç çok zordu. Ben ilk eşimle evliyken valizimi alıp sevdiğim adama kaçtım. Ankara’da öğrenci evinde kalıyordu, karşısında beni valizle görünce neredeyse düşüp ölecekti. Hayat uzun yıllar sonra bizi birleştirdi. Faruk çok zeki bir adam. Benim evlilik konumu hiç dile getirmemişti. Kadından anlayan erkekler var, Faruk da öyle biri.”

‘İtiraf videosu’ çeken Survivor Batuhan’dan şiddet iddialarına cevap