Sette tartıştılar mı? Hande Ataizi’den Farah Zeynep Abdullah yanıtı

Yayın tarihi: 10 Ekim 2023 Salı 3:48 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı 3:55 pm

Son olarak final yapan Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah ile “Bihter” filminin setinde tartıştığı iddialarına yanıt verdi. Ataizi, “Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok” ifadelerini kullandı.

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin hikayesini beyaz perdeye taşıyan Bihter filminde başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah’ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi’yle sette tartıştığı öne sürüldü. Hande Ataizi iddialara yanıt verdi.

Nişantaşı’nda Magazin News’e konuşan Ataizi, şu ifadeleri kullandı:

“Güzel çok güzel bir film yaptık, çok güzel bir dünya kurdu yönetmenlerimiz. Onun dışında zaten çok iyi bir yapımla çalışmanın konforunu yaşadık doğrusunu söylemek gerekirse. Onun için negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok. Güzel bir film yaptık. Tabii ki Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmak çok zor. Biz hala Whatsapp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz.”

ATV’den Farah Zeynep Abdullah’ı kızdıran sansür