Selen Görgüzel canlı yayında fenalaştı! Sunucu “Niye bizim programda böyle şeyler oluyor?” sözleriyle isyan etti

Yayın tarihi: 22 Eylül 2023 Cuma 5:14 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma 5:14 pm

Uzun yıllardır Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz, yeni sezon bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü ayrı olay olan programa son olarak ünlü oyuncu Selen Görgüzel‘in canlı yayında fenalaşması damga vurdu. Programın diğer sunucularından Didem Delen ise o anlara “Lanet olsun… Niye bizim programda böyle şeyler oluyor ya. Hayır ne oldu yani? Ne oldu? Niye böyle oldu bir anda yani?” diyerek isyan etti.

Canlı yayında bir anda fenalaşan Selen Görgüzel, programı yarıda bıraktı. Program yorumcularından Bilal Özcan, “Geçmiş olsun arkadaşımıza. Neden böyle oldu? Çünkü boşandığı eşinin haberini getirdik konuştuk. Yanında bir kadın vardı. Sana benziyor dedim. Belki orada bir şey olmaz oldu yani. Orada bir fenalaştı. İnşallah hemen toparlanır” ifadelerini kullandı.

Bir süre sonra programa geri dönen Selen Görgüzel, rahatsızlığı hakkında açıklama yaptı. Selen Görgüzel, “Bir an tansiyonum düştü. Şimdi iyiyim hiç merak etmeyin. Tiroid problemi yaşadığım için zaman zaman böyle şeyler olabiliyor” dedi.

Selen Görgüzel anne sütü içti: Özel olarak sağdırdım