‘Cinsel ilişki partisi’nde ölen Şeyh’in yardımcısı anlattı: Canavara dönüşüyordu

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2019 Cuma 12:01 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2019 Cuma 12:05 pm

Birleşik Arap Emirlikleri Prensi Şeyh Halid bin Sultan El-Kasimi’nin ölümünü sonrası bir çalışanı Kasimi’nin ölümünün ardından açıklamalarda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminde yer alan Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasimi’nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasimi’nin ölümünün ardından İngiliz basınında Kasimi’nin çalışanlarıyla yapılan röportajlara dayandırılan haberler ortaya çıkmaya başladı.

İngiliz Daily Mail’in haberine göre, Arap prensinin, düzenli olarak uyuşturucu ve eskortların da bulunduğu, tüm hafta sonu boyunca süren partiler nedeniyle hayatını kaybettiğini öne sürdü.

Kasimi’nin sahibi olduğu erkek giyim markasının çalışanlarının ifadelerine göre BAE prensi, her hafta sonu İngiliz sosyetesinden isimlerinde aralarında olduğu, hayat kadınları ve kalabalık arkadaş grubundan oluşan partiler düzenliyordu.

Canavara dönüşüyordu

Kasimi’nin, cinsel ilişki süresini uzatması için yüksek miktarda metamfetamin de aldığını belirten gazete, prensin uzun süren partiler sonucunda bir canavara dönüştüğünü de belirtti.

39 yaşındaki Kasimi’nin çalışanları, prensin metamfetamin kullanımının herkes tarafından bilinen bir şey olduğunu da öne sürdü.

Adının açıklanmasını istemeyen bir çalışan, “Tavırları gerçekten dengesiz olurdu. Fakat genel olarak iyi bir adamdı, sert fakat adildi” ifadelerinde bulundu.

Ölü olarak bulunan Şeyh Halid için Kral Faysal Camii’nde dün cenaze töreni gerçekleştirildi. El Kasimi dün toprağa verildi. Cenaze görüntüleri babasının yaşadığı üzüntüyü gözler önüne serdi.

Üç günlük ulusal yas ilan edilirken Krallık’ın her noktasında bayraklar yarıya indirildi.