Şanlıurfa’nın Ceylanpınar bölgesinde patlama! Yaralılar var

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:14 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 11:34 pm

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle yaralananlar olduğu ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ekibi ve polis sevk edildi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir patlama meydana geldi. Suriye tarafından atılan roket sonucu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.20 sıralarında Ceylanpınar ilçesine bağlı Ensar Mahallesi’nde Suriye tarafından atılan roket bir eve isabet etti. Ceylanpınar belediye başkanı Abdullah Aksak 5 vatandaşın yaralandığını söyledi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Valilik: Suriye tarafından roket atıldı

Ceylanpınar’da meydana gelen patlama ile ilgili Şanlıurfa Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “22 Temmuz 2019 (Bugün) saat 21.00 sularında Suriye tarafından atıldığı değerlendirilen iki roketten birinin, İlimiz Ceylanpınar ilçesi Turgut Özal Mahallesindeki bir evin çatısına isabet etmesi sonucu; beş (5) vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış, yaralı vatandaşlarımız Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Olay yeri ve çevresi ile ilçe genelinde geniş güvenlik tedbirleri alınarak olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Terasta otururken roket isabet etti

Bu arada yaralıların evlerinin terasında otururken roketi isabet ettiği aile olduğu öğrenildi. Tedaviye alınan yaralılar Yusuf Atan (38), Hatice Atan (31), Eyüp Atan (9), İbrahim Işık (17) ve Ali Işık’ın (21) tedavilerine hastanede devam ediliyor.

Polis vatandaşları uyardı

İlçe Emnyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise sınır hattında polis araçlarından yapılan anonslarla vatandaşları sınır hattına yaklaşmamaları konusunda uyardı.