Samsung’un yeni akıllı saati üç farklı versiyonla geliyor

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:00 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 4:48 pm

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yıl yeni bir akıllı saat modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy Watch 5 olacağı tahmin edilen bu akıllı saat için bekleyiş sürerken gelen bilgiler, Samsung’un yeni akıllı saatinin üç farklı versiyonla geleceğini ortaya çıkardı.

Galaxy Club tarafından paylaşılan veriler, Watch 5’in şimdilik Heart kod adıyla geliştirildiğini ve Heart serisi akıllı saatin üç farklı versiyonu olduğunu gösterdi: Heart-S, Heart-L ve Heart-Pro.

Heart-L’in klasik Watch 5 olacağı tahmin ediliyor. Bilgilerde yer alan boyut bilgileri Heart-S’in ise bir tür mini modeli olacağını gösteriyor. Heart-Pro ise adından da anlaşılacağı üzere, bu modellerin en gelişmiş versiyonu olan Watch 5 Pro olacak.

Samsung

 

Samsung’un yeni akıllı saati hakkında daha önce sızdırılan bilgiler, Galaxy Watch 5’in Watch 4’e kıyasla yüzde 10 yüksek batarya kapasitesiyle geleceğini göstermişti ki bu da bir akıllı saat için kayda değer fark yaratabilir. Samsung’un RAM ve Wi-fi kapasitesi gibi alanlarda da ciddi geliştirmeler yapacağı tahmin ediliyor ancak şimdilik bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

Eskiden akıllı saatlerinde Tizen OS işletim sistemini kullanan Samsung, geçtiğimiz yıl çıkan Galaxy Watch 4 ile Google’ın Wear OS işletim sistemine geçmişti. Şirketin yeni akıllı saatlerinde de Wear OS’u tercih edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü Android uygulamalarını akıllı saatlere taşıyan Wear OS’a geçilmesiyle birlikte Samsung akıllı saatlere olan ilgi kayda değer ölçüde artmıştı.

vivo S15 bu kez de TENAA’da görüldü