Samsung Galaxy S11 kamera kurulumu hakkında yeni detaylar paylaşıldı

Yayın tarihi: 2 Aralık 2019 Pazartesi 4:17 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2019 Pazartesi 4:17 pm

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung bir süredir yeni S serisi modelleri üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar sızdırılan görsellerde Galaxy S11 ve S11+ modelinin arka yüzünde kameralar için dikdörtgen şeklinde bir alanın ayrılmış olduğuna şahitlik ettik.

Samsung Galaxy S11 kamera kurulumu hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Genel olarak dikdörtgen içerisine konumlandırılmış olan bu kameralar dağınık bir görünüm çiziyordu. Fakat son gelen iddialara göre durum pek de böyle değil.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Ice Universe, Galaxy S11 modelleri hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Ice Universe’in iddiasına göre, S11 modellerindeki kamera kurulumu, sızdırılan görsellerdeki gibi dağınık olmayacak. Samsung kamera kurulumunu olabildiğince simetrik bir şekilde düzenleyecek.

Herşeyi bir kenara bırakırsak, dağınık duran kamera kurulumlarının pek de şık görünmediğini söyleyebiliriz. Zira Apple’ın iPhone 11 ve 11 Pro modelleri de dağınık duran kamera kurulumlarından ötürü büyük tepki toplamıştı.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Samsung yeni amiral gemisi modellerini büyük bir aksilik yaşanmazsa 2020’nin ilk çeyreğinde satışa sunacak. Sızdırılan son raporlara göre Güney Koreli teknoloji devi Şubat ayının ortalarına doğru bir Unpacked etkinliği düzenleyecek. S11 modellerinin satışa sunulması ise Mart ayının ilk haftasını bulacak.

En fazla takipçiye sahip YouTube müzik kanalları