Samsung Galaxy A15’in görselleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 27 Kasım 2023 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 25 Kasım 2023 Cumartesi 12:05 am

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy A15’in sızdırılan görselleri telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Orta segment ve giriş seviyesinde de dikkat çekici telefonları kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Samsung, çok yakında orta segment telefonlarına yeni modeller ekleyecek. Bu modellerden biri de son günlerde üst üste sızıntılara konu olan Samsung Galaxy A15 olacak. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde hem 4G hem de 5G versiyonu hakkında pek çok detayı öğrenme şansı yakaladığımız Samsung Galaxy A15, bu kez de sızdırılan yeni görselleriyle gündeme taşındı. Telefonun 5G versiyonuna ait olan bu yeni görseller, telefonun tasarımını daha net bir şekilde görmemizi sağladı.

Samsung Galaxy A15

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Galaxy A15 5G’nin Dimensity 6100+ yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Galaxy A15, 6.5 inçlik Infinity-U ekranla geliyor. 1080 x 2400p çözünürlükte bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz olacak. Telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. Depolama alanının 128 GB olması bekleniyor. RAM kapasitesi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy A35 ilk kez görüldü

Şu ana kadar sızdırılan görsellerde telefonun öncülüne göre daha keskin hatlara sahip olduğu görülüyor. Telefonun sağ tarafında bulunan güç tuşu, aynı zamanda parmak izi sensörü olarak da görev görüyor. Telefonun sol tarafında ise SIM kart girişi bulunuyor. Alt tarafa geldiğimizde bizi USB-C girişi, mikrofon, hoparlör ve 3.5mm kulaklık girişi karşılıyor. Üst tarafta bir mikrofon daha bulunuyor.

Nvidia 2024’te de büyümeye devam edecek

Kaynak: TELE1