Samandıra’da İsmail Kartal’dan Batshuayi’ye uyarı!

Yayın tarihi: 22 Eylül 2023 Cuma 11:41 am - Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma 11:41 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal dün akşam oyundan alınırken tepki gösteren Michy Batshuayi, Samandıra’da özel bir görüşme yaptı.

Sezona kazanarak başlayan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Michy Batshuayi ile Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Sporx’in haberine göre, Nordsjaelland maçında oyundan çıkarken üzüntü yaşamasının normal olduğunu oyuncusuna anlatan İsmail Kartal, “Oyundan çıkarken üzüntü yaşaman normal. Takım olarak bir bütünüz ve herkesin dayanışma içerisinde olması gerekiyor” dedi.

Fenerbahçe Kadıköy’de Nordsjaelland’ı üçledi!

“ÖZÜR DİLERİM HOCAM”

Daha sonra söz alan Batshuayi, hocasından özür dilerken, rekabetçi bir oyuncu olduğunu bundan dolayı oyuna devam etmek istediğini dile getirdi.

“SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİM”

Teknik heyete karşı asla bir saygısızlık yapmak istemediğini, maçtan sonra takım arkadaşları ile de yanlış anlaşılmamak için konuştuğunu hocasına söyleyen Batshuayi, “Özür dilerim. Rekabetçi bir oyuncu olduğumdan dolayı oyuna devam etmek istedim. Size karşı asla bir saygısızlık yapmak istemedim. Maçtan sonra takım arkadaşlarım ile de yanlış anlaşılmamak için konuştum. Asla bir problemim yok” dedi.

Eski Fenerbahçeli dostlar Şampiyonlar Ligi’nde bir arada