Gidiyor mu, kalıyor mu? Fenerbahçe’den Michy Batshuayi kararı

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2023 Salı 8:40 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2023 Salı 8:40 pm

Fenerbahçe’den ayrılacağı öne sürülen ve bir süredir adı transfer dedikodularına karışan Michy Batshuayi ile ilgili kararın verildiği iddia edildi. Buna göre sarı lacivertliler yıldız golcüyü takımda tutmayı hedefliyor.

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’nin akıbeti merak konusu. Takımdan ayrılacağı iddia edilen deneyimli golcü için Sarı-Lacivertlilerin kararını verdiği belirtildi.

Adı Fransız ekibi Lens ile anılan Michy Batshuayi’nin yeni sezon öncesi takımdan ayrılabileceği vurgulanıyordu. Öte yandan Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Fenerbahçe, başarılı forvetini kadroda tutacağı ve yönetimin oyuncuyu bırakmak istemediği belirtildi.

Michy Batshuayi’nin yanı sıra birçok futbolcusu için teklifler alan Fenerbahçe’nin, yeri dolması zor olan futbolcuları bırakmak istemediği de söz konusu haberde kaydedildi.

Batshuayi’ye Jose Mourinho kancası!

3.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezon başında Michy Batshuayi’nin bonservisini 3.5 milyon Euro karşılığında Chelsea’den almış ve oyuncuyla 2 yıllık kontrat yapmıştı.

Fenerbahçe formasıyla iyi bir sezon geçiren Michy Batshuayi, 2022-23’te çıktığı toplam 32 maçta 20 gol, 2 asistlik skor katkısı vermişti.