Rus milyarderin bahşiş cömertliği! 85 bin lira hesap, 175 bin lira bahşiş

Yayın tarihi: 21 Aralık 2023 Perşembe 12:30 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2023 Perşembe 12:32 pm

Sık sık Türkiye’ye gelen Rus milyarder Roman Abramoviç, İstanbul’un Beykoz ilçesinde Anadolu Hisarı semtinde gittiği bir restoranda, 85 bin liralık hesap ödedi. Hizmetten memnun kalan Abramoviç, garsonlara 175 bin TL bahşiş bıraktı.

Rus milyarder ve Chelsea’nin eski sahibi Roman Abramoviç, İstanbul’da gittiği mekanda personeli ihya etti. Önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Anadolu Hisarı’nda akşam yemeği için buluşan Abramoviç, mekanda 85 bin TL hesap ödedi ve hesabın iki katı bahşiş bıraktı.

Rus milyarder Roman Abramovich, Chelsea’yi bıraktı

ŞEF ÖMER ATAYSİN AĞIRLADI

Sabah’tan Gökhan Gökduman’ın haberine göre, 12.5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer alan Rus oligark Roman Abramoviç, önceki akşam Anadolu Hisarı’ndaki bir restorandaydı. İki arkadaşıyla birlikte mekana giden işadamını, Şef Ömer Ataysin ağırladı.

KORUMA ORDUSU EŞLİĞİNDE MEKANDAN AYRILDI

Adana kebap, yağlı kara, küşleme ve kanat yiyen iş insanı ve arkadaşları, uzun süre sohbet etti. Abramoviç, 85 bin TL hesap öderken garsonlara 175 bin lira bahşiş bıraktı. Toplamda 260 bin TL ödeyen Abramoviç, koruma ordusu eşliğinde mekândan ayrıldı.

Kaynak: TELE1