Ronaldo hakkında dikkat çeken iddia!

Yayın tarihi: 28 Aralık 2021 Salı 2:00 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı 2:00 pm

İspanyol basını futbolcu Cristiano Ronaldo’nun Barcelona’ya transferi için iletişime geçtiğini yazdı. İddialara göre Portekizli yıldız, Pique ile iletişime geçip kendini Barcelona’ya önerdi.

Cristiano Ronaldo, Manchester United’dan ayrılmaya sıcak bakarken İspanyol basınından çok konuşulacak bir transfer haberi geldi. Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Cristiano Ronaldo, golcü arayan Barcelona’ya kendini önerdi. İddiaya göre Barcelona’da forma giyen yakın arkadaşı Pique ile iletişime geçen Ronaldo, bu sayede teknik direktör Xavi ile temas kurdu ve Barcelona’da oynamaya sıcak baktığını dile getirdi. İkili geçmişte Manchester United’da takım arkadaşlığı yapmıştı.

Barcelona başkanı Joan Laporta’nın da bu transfere sıcak baktığı konuşuluyor. Haberde, Laporta’nın 2003’te bir hata yaptığını ve bunu telafi etmek istediği yer aldı.

2003’te Portekizli iki genç yıldızı gözüne kestiren Laporta, Cristiano Ronaldo’yu görmezden gelip Ricardo Quaresma’yı transfer etti. Quaresma, Barcelona’da kalıcı olamazken Ronaldo ise futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

MESSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ronaldo ile Barcelona arasında köprü kuran Gerard Pique, Lionel Messi ile de görüştü. Bu görüşme Messi’nin Barcelona’daki evi için oldu. Pique, Messi’ye evini Ronaldo’ya kiralamak isteyip istemeyeceğini sordu. Lionel Messi ise bu durumu olumlu karşıladı.

Tüm şartlar elverirse Real Madrid efsanesi Cristiano Ronaldo, Lionel Messi’nin ayrılığını tam olarak atlatamayan Barcelona’nın yeni silahı olabilir.

Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’daki sözleşmesi 2023 yazında sona erecek. Ancak iddialara göre Manchester United oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda herhangi bir problem çıkarmayacak.

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci’yi sert uyardı!