Roberto Carlos’tan heyecanlandıran 19:07 paylaşımı

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2020 Pazartesi 5:09 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 Pazartesi 5:09 pm

Brezilyalı eski efsane futbolcu ve teknik adam Roberto Carlos’tan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Carlos, sosyal medya hesabından 19:07 yazarak paylaştığı videoda “Merhaba Türkiye, en sevdiğim renklere imzayı attım. Yeniden bu formayı giymek harika olacak” dedi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan ve Türkiye’de teknik direktörlük görevi de yapan Roberto Carlos sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olay oldu.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Daha önce Sarı lacivertli ekipte futbolcu olarak görev yapan Brezilyalı, Süper Lig ekibi Sivasspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’da da teknik direktörlük görevi yapmıştı. 47 yaşındaki teknik direktörün sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım sarı lacivertli taraftarı heyecanlandırdı.

19:07 VURGUSU

Brezilyalı efsane teknik adam yaptığı paylaşımda ‘Ağustos 2020′ ve arkasında yer alan saatte ’19:07’ vurgusu dikkat çekti. Carlos videoda bir sözleşmeye imza atarken, ‘Merhaba Türkiye, en sevdiğim renklere imzayı attım. Yeniden bu formayı giymek harika olacak.’ sözleri dikkat çekti.