Razer Cobra : RGB ile güçlendirilmiş ve özelleştirilebilir oyun fare

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 30 Haziran 2023 Cuma 12:24 pm

Biçim ve işlevin kusursuz bir karışımında, bu yeni fare serisi, Razer’ın sürükleyici fare serisinin temel özelliklerini simetrik bir form faktöründe birleştiriyor. Ön planda özelleştirilebilirlik, bağlantı ve en son teknoloji göz önüne alınarak inşa edilen Razer Cobra Pro, oyuncuları özgürlük ve sürükleyicilik ile dolu sürekli değişen bir oyun deneyimine davet ediyor.

Temel komutlardan tutun karmaşık makrolara kadar Cobra Pro, oyunculara yeni bir kontrol düzeyi sağlıyor. Fare; 10 özelleştirilebilir kontrol, 5 yerleşik bellek profili ve 11 ayrı ayrı adreslenebilir Chroma RGB bölgesi ile entegre edildi. Bu rakam aynı sınıftaki fareler arasında en fazla bölge sayısıdır ve her biri şık bir simetrik tasarımda yerleştirildi.

Üstte yedi adet, ikisi yanlarda ve biri altta olmak üzere 10 düğmeyle özenle tasarlanmış olan Cobra Pro, erişilmesi hızlı komutlar için sonsuz olanaklar sunarak erişilebilirliği yeniden tanımlıyor. Bunların ötesinde, Razer’ın Hypershift özelliği esas sihiri ortaya çıkartarak mevcut düğme atamalarının üzerine geçici olarak ikincil bir dizi işlev sağlıyor ve tamamen yeni bir oynanış seviyesini ortaya koyuyor. Razer Synapse aracılığıyla zahmetsizce yapılandırılan beş yerleşik bellek profili, farenin alt kısmındaki tuş ile değiştirilerek farklı oyun senaryolarına göre uyarlanmış sorunsuz profil geçişi sağlıyor.

Razer Cobra Pro

Aydınlatıcı Bir Deneyim

Oyun ve yaşam tarzı cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemi olan Chroma RGB, 16,8 milyon renge, çok sayıda aydınlatma efektine ve 250’den fazla oyunla kusursuz entegrasyona sahip. Cobra serisine yeni eklenen Akıllı Karartma özelliği, oyuncuların oyun sırasında otomatik olarak pil tasarrufu yapmasına olanak tanır ve aktif kullanım sırasında tam Chroma ekranına geri dönüyor.

İlginizi çekebilir: Meta mavi tik aboneliği dünya geneline geliyor

Teknolojik Mükemmellik

Oyun teknolojilerinin zirvesinden yararlanan Razer Cobra Pro, Razer’ın acımasız inovasyonunun bir kanıtıdır. Ödüllü Razer Basilisk V3 Pro’nun Focus Pro 30K Optik Sensörü, Gen-3  Optik Fare Anahtarları ve HyperSpeed gibi üstün özelliklerini alan ve daha fazlasını isteyen oyuncular için Cobra Pro, Razer Mouse Dock Pro (ayrı satılır) veya Razer HyperPolling Kablosuz Dongle ile gerçek 4000 Hz yoklama oranlarına yükseltilmeye hazır. Bu şekilde profesyonel oyun performansınızı stratosfer seviyesine çıkarıyor.

Razer Cobra Pro

Üstün Bağlantı

Eksiksiz özelliklere sahip olmasına rağmen, Razer Cobra Pro yalnızca 77gr ağırlığındadır ve oyunculara en üst düzey sürükleyici deneyim için her iki dünyanın da en iyisini sunuyor. HyperSpeed Wireless’ta 100 saate kadar oyun oynama (ve Bluetooth’ta 170 saate varan şaşırtıcı bir süre) ile oyuncular artık her yerde, her zaman savaşabilir, inşa edebilir veya strateji geliştirebilir.

USB Type C Speedflex Kablo, hızlı ve kesintisiz şarj sağlayarak Cobra Pro’yu harekete hazır tutuyor. Ayrıca Razer Mouse Dock Pro (ayrıca satılır) veya Razer Wireless Charging Puck (ayrı satılır), kablosuz şarj etme özelliklerinin kilidini açmak ve en üst düzeyde rahatlık sağlamak için kullanılabiliyor.

Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse’u: Hafif ve hızlı