‘Pucca’nın üçüncü kattan düşen oğlundan iyi haber

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 5:32 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma 5:32 pm

PuCCa‘ lakaplı yazar Selen Pınar Işık’ın üçüncü kattan düşerek yaralanan ve hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki oğlu Batı taburcu oldu. Müjdeyi ünlü isim verdi.

Sosyal medyada PuCCa lakabıyla tanınan yazar Selen Işık Pınar’ın geçen günlerde 3. kattan düşen 6 yaşındaki oğlu Batı, iki kez ameliyat oldu. Kollarında ciddi kırıklar bulunan Batı, hastaneden taburcu edildi.

Instagram hesabından oğlunun sağlık durumuyla ilgili sık sık paylaşım yapan Pucca, yeni paylaşımda Batı’nın evde olduğunu ve durumunun iyi olduğunu söyledi.

Oğlunun fotoğraflarını paylaşan ünlü isim, “Eve döndük bu arada. Hatta sabah yumurtayı bile beraber yaptık. 85. kez ters yüz animasyonunu sanki ilk kezmiş gibi izliyoruz şu an” dedi.

Pucca’nın oğlu üçüncü kattan düştü!

‘EVE GELDİĞİ GİBİ AYAKLANDI’

Oğlunun destek almadan yürüyebildiğini söyleyen Pucca, “Hastaneden çıkarken yana yakıla tekerlekli sandalye arıyordum. Bir süre onunla oluruz diye düşünüyordum ama eve geldiği gibi ayaklandı. Şimdi oturmuyor. Bugün karnı doymuş bebek gibi huzurluyum şu anı gördüm ya… Güçlü evladım benim” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya fenomeni ‘PuCCa’, 6 yaşındaki oğlu Batı’nın üçüncü kattan düşerek yaralandığını duyurmuş ve şunları söylemişti:

“Arayan soran herkese teşekkür ederim. Hiçbir aramaya dönemedim çok üzgünüm konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum şu an hâlâ şoktayım. Batı 3. kattan düştü, bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek.

Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak. O beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız karışık olabilir özür dilerim biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenlere, dua edenlere çok çok çok teşekkürler.”